Dekk & felg

Vi hjelper deg med dekk og felg! VIANOR og Nordisk Dekk Import(NDI) er våre samarbeidspartner på dette, og vi er stolte over å ha de beste leverandørene på vår side. Kvalitetsdekk fra blandt annet Nokian Hakkapeliitta og felg er det vi tilbyr. - Kom innom så hjelper vi deg med å finne det som passer til din bil.

Vinterklar bil?

Vi har de beste kvalitetsdekkene og gjør klar din bil. Kom innom, så sjekker vi dine dekk eller gir deg et godt pakketilbud til vinteren!

Omlegging og balansering

Det tar bare noen minutter og du får en kaffe i mellomtiden!

Dekk & Felgpakker

Vi kan tilby deg godt utvalg i dekk og felg! Kunne du tenke deg å “friske opp kjerra” med nye dekk og felger, så er dette en rask måte å få “ny bil” på!

Felger som passer din bil – Les om felger

Nokian Hakkapelita er vårt største dekkmerke

Vianor er vår partner, og vi kan tilby bla. Nokian kvalitetsdekk til en rimelig pris. Sikre og økonomiske sommerdekk av høy kvalitet.

Det kan være fristende å kjøpe billige dekk. Hvorfor betale mer enn nødvendig om man har lite penger? Mange tror at det ikke er så viktig med kvaliteten på sommerdekk siden det ikke er glatt på denne tiden, men fysikkens lover gjelder også om sommeren, og derfor skal man være like nøye ved valg av sommerdekk som ved valg av vinterdekk. Dekkene spiller en viktig rolle for bilens aktive sikkerhet, siden det er de som utgjør bilens eneste kontakt med underlaget. En klok bileier velger derfor kvalitetsprodukter, noe som alltid vil være et sikkert og økonomisk fornuftig valg.

Les mer om sikre, og økonomiske sommerdekk

Bestill time

  NAVN*

  TELEFON*

  EPOST* (required)

  REG.NUMMER*

  ØNSKET DATO

  HVA SKAL FIKSES?